FÖRETAG

FÖRBÄTTRA KOMPETENSEN

Välkommen till Humanify – din partner för distansutbildningar inom socialt arbete för företag som vill investera i sina medarbetare. Stärk kompetensen inom det sociala yrkesområdet genom skräddarsydda utbildningar som matchar era specifika behov och mål.

För att göra en beställning eller förfrågan till våra utbildningar så kan du kontakta oss och tillhandhålla nedanstående information:

Att gå vidare

Diskutera era önskemål

Vi lyssnar på era specifika behov och önskemål för att skapa en anpassad utbildning. Beroende på ert fokusområde inom socialt arbete och önskad kompetensutveckling kan vi ge er ett anpassat kursinnehåll.

Erbjudande och offert

Efter att ha fått nödvändig information skickar vi er en offert. Här inkluderas all relevant information om utbildningens omfattning, innehåll, studieupplägg och kostnader.

Att acceptera offerten

Om ni är nöjda med erbjudandet och vill gå vidare, genomför beställningen genom att bekräfta via e-post eller telefon. Ni får en bekräftelse inom 2-3 arbetsdagar.

Anpassning och genomförande

Vi anpassar studiematerialet och utbildningsplattformen enligt era behov. Era anställda får tillgång till våra resurser och utbildningsmaterial. Vi ser till att er utbildning blir så flexibel och praktisk som möjligt.

LÄS MERA OM UTBILDNINGARNA

UTBILDNINGARNA

Gå vidare och läs mera om våra olika utbildningar, studieupplägget och innehållet.

BRA ATT VETA

Gå vidare och läs mera om vad som kan vara bra att veta om utbildningar hos oss på Humanify.

Fördelar

Hur kan vi hjälpa dig?

Kontakta oss genom att antingen ringa eller skicka en kontaktförfrågan på e-post.

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna sida godkänner du vår användning av cookies. 

>
Skip to content