• Samtalsmetodik
  • Studieupplägget

HANDLEDARE

Vi erbjuder företag möjligheten att anlita våra erfarna och inspirerande handledare som kan hjälpa till att utveckla verksamheten i samarbete med personalen. Våra handledare har en omfattande arbetslivserfarenhet och utbildning inom sitt specifika ämnesområde och kan därför bidra med konkreta verktyg för att uppnå uppdragets mål.

Vi förstår att varje företags behov är unika, därför erbjuder vi skräddarsydda tjänster som möter deras specifika krav och behov. Våra handledare arbetar tillsammans med företaget för att identifiera målen och utveckla en strategi för att uppnå dem.

Våra handledare är motiverande och inspirerande, och har erfarenhet av att arbeta med personalen för att främja lärande och utveckling. De kan hjälpa till att utveckla kompetenser som ledarskap, kommunikation, teambuilding och kreativt tänkande.

Vi strävar alltid efter att leverera högsta kvalitet i våra handledningstjänster genom att regelbundet utvärdera våra resultat och ta hänsyn till feedback från våra kunder. Vårt mål är att hjälpa företag att växa och nå sin fulla potential genom att erbjuda en skräddarsydd handledningstjänst som passar deras specifika behov.

VILL DU BLI SAMARBETSPARTNER?

Om du är intresserad av att bli samarbetspartner med oss på Humanify, är du välkommen att skicka in en kontaktförfrågan. Vi söker aktivt efter inspirerande handledare som kan hjälpa till att motivera personalgruppen och lösa komplexa problem. Vi är intresserade av att höra din historia och hur du kan bidra till vårt team.

Vi är stolta över att erbjuda en generös samarbetsmodell där du som handledare får en större andel av arvodet vid genomfört uppdrag. Vi värdesätter våra handledares arbete och vill se till att du känner dig uppskattad och motiverad att lösa problem och hjälpa människor att utvecklas.

Som samarbetspartner får du även tillgång till stöd och rådgivning från vårt team för att säkerställa att uppdraget genomförs på bästa sätt. Vi strävar efter att skapa en trygg och positiv arbetsmiljö där handledare och personal kan arbeta tillsammans för att uppnå gemensamma mål.

Vi ser fram emot att höra från dig och diskutera möjligheterna för ett samarbete. Skicka in din kontaktförfrågan så återkommer vi till dig inom kort.

KONTAKTFÖRFRÅGAN

Kontakta oss nedan om ditt företag är intresserat av att begära en offert för digital handledning. Alternativt, om du har kompetens och är utbildad inom handledning och intresserad av att samarbeta med oss på Humanify, är du också välkommen att kontakta oss. Vi letar alltid efter nya talanger som kan hjälpa oss att leverera högsta kvalitet i våra handledningstjänster. Fyll i formuläret nedan så återkommer vi till dig inom kort. Vi ser fram emot att höra från dig!