• Föreläsningar
 • Föreläsningar
 • Föreläsningar

DIGITALA FÖRELÄSNINGAR FÖR DITT FÖRETAG

Vi på Humanify är stolta över att erbjuda dig och ditt företag en unik möjlighet att ta del av våra digitala föreläsningar och seminarier inom socialt arbete. Med vår starka verklighetsbaserade förankring och erfarna föreläsare är vi dedikerade till att ge er en engagerande och tankeväckande upplevelse.

Våra föreläsare är sakkunniga inom socialt arbete och har en gedigen erfarenhet inom olika områden. De delar med sig av sina livshistorier och lärdomar för att inspirera och motivera deltagarna. Genom att lyssna på deras berättelser och erfarenheter får ni en djupare förståelse för de utmaningar och möjligheter som finns inom socialt arbete.

Vi förstår att varje företag har sina egna specifika behov och krav när det gäller föreläsningar och seminarier. Därför arbetar vi tätt tillsammans med våra föreläsare för att skräddarsy varje evenemang och anpassa det efter era önskemål. Vi strävar alltid efter att överträffa era förväntningar och leverera en upplevelse som är både meningsfull och givande.

Genom att samarbeta med oss får ni inte bara tillgång till inspirerande talare och kunskap inom socialt arbete, utan även en möjlighet att utveckla er personal och stärka ert team. Våra föreläsningar och seminarier kan hjälpa er att skapa en medvetenhet om sociala frågor och utveckla er organisations kulturella kompetens.

Vi ser fram emot att höra från er och diskutera hur vi kan anpassa våra föreläsningar och seminarier för att möta era specifika behov. Vänligen fyll i formuläret nedan så återkommer vi till er inom kort. Tack för att ni visar intresse för våra inspirerande föreläsningar och seminarier inom socialt arbete. Vi ser fram emot att få möjligheten att samarbeta med er och hjälpa er att växa och utvecklas.

EN LIVSHISTORIA FRÅN VERKLIGHETEN

Vi är stolta över att kunna erbjuda ett imponerande utbud av inspirerande föreläsningar med gripande livshistorier. Genom våra talare får ni en unik inblick i deras personliga resor och de utmaningar de har övervunnit. Dessa föreläsningar ger er en djupare förståelse för olika livssituationer och utmaningar.

Här är några exempel på de gripande livshistorier vi kan erbjuda:

 1. “Att övervinna hinder: Mitt liv med schizoaffektivt syndrom” Följ med på en resa genom en persons kamp med schizoaffektivt syndrom och upptäck hur de har övervunnit hinder och skapat ett meningsfullt och framgångsrikt liv.
 2. “Från utmaningar till styrkor: Min resa med ADHD” Utforska en persons erfarenheter med ADHD och ta del av deras insikter om hur de har lärt sig att omvandla utmaningar till styrkor och framgångar.
 3. “Balans och återhämtning: Mitt liv med bipolär sjukdom” Få en djupare förståelse för en persons resa med bipolär sjukdom och ta del av deras insikter om hur de har funnit balans och återhämtning i sina liv.
 4. “Resan till självupptäckt: Mitt liv efter missbruk” Lyssna till en gripande berättelse om att övervinna missbruk och ta del av personens viktiga lärdomar om att återupptäcka sig själv och bygga upp en ny meningsfull tillvaro.
 5. “Steg mot förändring: Mitt liv med tolvstegsprogrammet och andlighet” Utforska hur en persons resa med tolvstegsprogrammet och andlig vägledning har hjälpt dem att hitta inre frid och påbörja en positiv förändringsprocess.

Dessa föreläsningar ger er inte bara en djupare förståelse för människor som kämpar med olika svårigheter, utan också insikter och verktyg för att hantera egna utmaningar och främja välmående.

Kontakta oss för att boka en föreläsning och ge era medarbetare en inspirerande och tankeväckande upplevelse. Vi ser fram emot att hjälpa er att skapa en meningsfull och berörande upplevelse för era medarbetare.

PROFESSIONELL YRKESUTÖVNING

Vi samarbetar med erfarna yrkespersoner inom olika områden som delar med sig av sina kunskaper och erfarenheter genom inspirerande föreläsningar. Genom att lyssna på deras berättelser får ni en djupare förståelse för olika yrkeskategorier och de utmaningar som dessa yrkesutövare möter i sitt arbete.

Här är några exempel på de yrkesutövningar vi kan erbjuda föreläsningar om:

 1. Att arbeta som integrationspedagog på ett HVB-hem (Hem för vård eller boende) Få insikt i arbetet som integrationspedagog och hur man stödjer ungdomar i deras integration och utveckling på ett HVB-hem.
 2. Att arbeta som stödpedagog inom LSS (Lagen om stöd och service till vissa funktionshindrade) Utforska rollen som stödpedagog inom LSS och hur man bidrar till att skapa en meningsfull tillvaro för personer med funktionsnedsättning.
 3. Att arbeta som behandlingspedagog på ett behandlingshem Ta del av erfarenheter från en behandlingspedagog och få en inblick i det terapeutiska arbetet med ungdomar på ett behandlingshem.
 4. Att arbeta som skötare inom rättspsykiatrisk vård Få en djupare förståelse för rollen som skötare inom rättspsykiatrisk vård och hur man arbetar med att stödja och rehabilitera personer med psykisk ohälsa.

Dessa föreläsningar ger er möjlighet att lära er mer om olika yrkesutövningar och de specifika utmaningar som följer med dem. Kontakta oss för att boka en föreläsning och ta del av dessa inspirerande och lärorika erfarenheter.

Vi ser fram emot att hjälpa er att öka medvetenheten och förståelsen för olika yrkeskategorier inom socialt arbete. Tillsammans kan vi skapa en meningsfull och berikande upplevelse för era deltagare.

VILL DU BLI SAMARBETSPARTNER?

Vi välkomnar dig att bli en del av vårt talarnätverk på Humanify. Om du är intresserad av att samarbeta med oss som föreläsare, ser vi fram emot att höra från dig. Skicka in en förfrågan till oss och vi kommer att kontakta dig inom kort.

Som en del av vårt samarbete erbjuder vi generösa villkor där du som föreläsare får en större del av arvodet vid genomförda uppdrag. Vi värdesätter din kunskap och erfarenhet och strävar efter att skapa en balanserad och givande relation.

Utöver arvodet erbjuder vi även stöd och rådgivning för att säkerställa att du känner dig trygg och framträder på bästa möjliga sätt inför en publik. Vi värnar om din framgång och strävar efter att skapa en professionell och engagerande upplevelse för både talare och deltagare.

Vi letar ständigt efter nya talanger och erfarna föreläsare som kan berika våra evenemang och skapa en meningsfull upplevelse för deltagarna. Så om du vill dela med dig av din historia och kunskap, tveka inte att kontakta oss. Vi ser fram emot att utforska möjligheterna till samarbete och göra våra evenemang ännu mer inspirerande och givande.

KONTAKTA OSS

Om du är intresserad av att boka digitala föreläsningar för ditt företag, är du välkommen att skicka in en offertförfrågan genom att använda formuläret nedan. Vi har omfattande erfarenhet av att arrangera föreläsningar och evenemang på distans, och våra föreläsare är skickliga på att engagera publiken och leverera värdefull kunskap och insikter.

Om du är en privatperson som är intresserad av att hålla en digital föreläsning, kan du också använda formuläret nedan för att skicka oss ett meddelande. Vi ser fram emot att höra från dig och diskutera möjligheterna till ett samarbete för att skapa en lyckad och minnesvärd föreläsning.

Fyll i formuläret nedan med dina kontaktuppgifter och en kort beskrivning av dina önskemål och behov. Vi återkommer till dig inom kort för att diskutera detaljerna och skapa en skräddarsydd lösning som passar just dig. Tack för ditt intresse och vi ser fram emot att samarbeta med dig för att skapa en framgångsrik föreläsning.