LÄS MERA OM SÅNT SOM ÄR BRA ATT VETA NÄR DU SKA LÄSA EN DISTANSUTBILDNING PÅ HUMANIFY.

  • Bra att veta - Utbildning
  • Bra att veta - Utbildning
  • Bra att veta - Utbildning
 

På Humanify tror vi att en utbildning är en personlig investering som kan ha en långsiktig positiv påverkan på din karriär och liv. Därför erbjuder vi flera diplomerade distansutbildningar inom socialt arbete som är anpassade för den rådande arbetsmarknaden. Våra utbildningar inkluderar praktiskt applicerbart material, såsom inlämningsuppgifter, övningsuppgifter, reflektionsuppgifter och prov, vilket ger dig de färdigheter som behövs för att utföra dina arbetsuppgifter inom det specifika yrkesområdet.

Våra webbaserade utbildningar ger dig flexibilitet att själv välja studietakt och studieomfattning på vår läroplattform. Under hela din studietid har du tillgång till individuell handledning och specialiserade lärare. Vi använder oss av material från myndigheter och institutioner, exempelvis Socialstyrelsen, SVT Play och Sveriges Utbildningsradio (UR), för att utforma våra utbildningar. Vi använder också visuellt interaktivt material och konkret information som är lättförståelig. Dessutom arbetar vi med e-böcker och ljudböcker från bibliotek och boktjänster som Storytel och Bookbeat. Vår vision är att erbjuda ett nytt sätt att studera med fokus på den praktiska yrkesutövningen istället för på teoretiska modeller.

När du anmäler ditt intresse för någon av våra utbildningar bearbetar vi din ansökan och skickar ut en bekräftelse via e-post inom 2 arbetsdagar. För att kunna starta dina studier måste du svara på bekräftelsen. Vi erbjuder 14 dagars ångerrätt och möjlighet att byta utbildning om det inte känns rätt för dig. Fakturan skickas från vår samarbetspartner till dig per post.

Företag kan göra en förfrågan via vårt e-postformulär eller genom att kontakta oss per telefon för en offert. För att kunna skräddarsy studieupplägg utifrån era behov behöver vi information såsom företagets/organisationens namn, organisationsnummer, e-post, adressuppgifter, telefonnummer och kontaktperson. Vi utformar materialet specifikt för den kompetens som ni söker inom er verksamhet.

Stödpedagog

Fältassistent

Behandlingspedagog

Socialpedagog

Beteendepedagog

Personlig assistent

Ungdomspedagog

Stressterapeut

Aktivitetshandledare

Integrationspedagog

På Humanify har vi inga specifika antagningskrav. Vi rekommenderar att du har god personlig mognad, självmedvetenhet och disciplin, samt en grundläggande förståelse av det svenska eller engelska språket. Att genomföra utbildningen kräver en viss ansträngning, men vi finns med dig hela vägen in i framtiden.

Om du är intresserad av att få mer information om våra utbildningar är du välkommen att kontakta oss så berättar vi mer om upplägget och innehållet. Du kan också läsa mer om yrkeskategorin socialt arbete på Arbetsförmedlingens (AMS) hemsida.