Vi erbjuder företag, kommuner och landsting möjligheten att köpa enskilda kurser eller utbildningar hos oss. Kurserna är tillgängliga för medarbetarna även efter genomförandet, så att de kan repeteras årligen för att säkerställa att den nya kunskapen fortsätter att vara tillämpbar och aktuell. Vi kan skräddarsy ett utbildningsupplägg som passar din verksamhets behov och krav. För vissa utvalda kurser finns det även möjlighet till digitala workshops via Zoom.

Vi kan även erbjuda digitala föreläsningar som är anpassade efter din arbetsplats. Vi skräddarsyr även dessa föreläsningar efter efterfrågan och i samarbete med våra partners. Vi vill skapa inspirerande och unika möten där personalen får en inblick i det specifika ämnet.

Vi har samarbeten med flera utbildade handledare som har arbetat inom olika områden för att kunna erbjuda handledning av personalgrupper. Våra möten är lösningsfokuserade och motiverande, vilket bidrar till en utveckling hos verksamheten.

Om du är intresserad, kontakta oss på telefonnummer XXX för att få mer information om behovsområden. Vi tar fram en offert och om den accepteras skickar vi en faktura per post eller e-post. Arbetstagarna kan oftast sätta igång inom en vecka efter att transaktionen har godkänts.