• Samtalsmetodik
  • Studieupplägget

HANDLEDARE

Företag har möjlighet att anlita våra motiverande och inspirerande handledare som kan utveckla verksamheten i samarbete med personalen. Handledarna har en lång arbetslivserfarenhet och utbildning inom sitt specifika ämnesområde och kan därmed bidra med konkreta verktyg inom ramen av uppdraget.

VILL DU BLI SAMARBETSPARTNER?

Om du är intresserad av att samarbeta med oss på Humanify så skicka en kontakt förfrågan. Vi söker aktivt efter inspirerande handledare som kan motivera personalgruppen och lösa komplicerad problematik. När du skickat en förfrågan så kommer vi att kontakta dig så du kan berätta din story. Vi har en generös samarbetsmodell som innebär att du som handledare får en större del av arvodet vid genomfört uppdrag. Vi erbjuder även stöd och råd så du som handledare ska känna en trygghet att kunna lösa problem och motivera människor.

KONTAKTFÖRFRÅGAN

Kontakta oss nedan om du är ett företag som vill göra en offertförfrågan för digitala handledning. Alternativt om du har kompetens och är utbildad inom handledning och intresserad av att bedriva samarbeten med oss på Humanify.