Vi erbjuder företag, kommuner och landsting möjligheten att köpa enskilda kurser eller utbildningar hos oss. Kurserna kommer vara öppna för medarbetarna även efter genomförandet så att det kan repeteras årligen. Mot förfrågan kan vi skräddarsy ett utbildningsupplägg för din verksamhets behov och krav. I vissa utvalda kurser så finns det även möjlighet till digitala workshops över zoom.

Det andra som vi kan erbjuda är digitala föreläsningar som kan ha en anknytning till arbetsplatsen. Vi skräddarsyr även dessa utefter efterfrågan och i samarbeta med våra partners. Vi vill skapa inspirerande och unika möten där personalen får en inblick i det specifika ämnet.

Det tredje som vi kan bistå med till din verksamhet är handledning av personalgruppen. Vi har samarbeten med ett flertal utbildade handledare som har arbetat inom olika områden. Vi vill skapa ett bra möte som är lösningsfokuserat och motiverande som kan bidra till en utveckling hos verksamheten.

Om ni är intresserad så kontaktar ni oss på telefonnummer XXX så får du mera information om behovsområden. Vi tar fram en offert och om det blir accepterat så skickar vi en faktura på med vanlig post eller e-post. Arbetstagarna kan oftast sätta igång inom minst en vecka efter godkänd transaktion.