Delbetalning på Humanify

På Humanify tror vi på att en utbildning är en personlig investering som kan ha en långsiktig positiv påverkan på din karriär och ditt liv. Vi vill göra det enklare för dig att ta steget mot din utbildning genom att erbjuda en flexibel betalningslösning som ger dig ekonomisk frihet och trygghet.

När du väljer att delbetala din utbildning med Fortnox, en av våra samarbetspartners, kan du välja mellan två olika betalningsalternativ:

  • Månadskostnad: Betala 1242 kronor per månad i upp till 12 månader.
  • Kvartalskostnad: Betala 3725 kronor var tredje månad i upp till 12 månader.

Vi vill påminna om att den maximala avbetalningstiden är 12 månader. Detta innebär att du har upp till ett år på dig att betala för din utbildning. Fortnox är en pålitlig och säker betalningstjänst som gör det enkelt för dig att hantera dina betalningar. Du kan välja att betala med kort, faktura eller delbetalning genom Fortnox. Oavsett vilket alternativ du väljer kan du vara säker på att dina betalningar hanteras smidigt och säkert.

Vi vill att du ska kunna fokusera på det som är viktigast – din utbildning och din framtid – utan att behöva oroa dig för betalningarna. Därför erbjuder vi flera olika betalningsalternativ, inklusive delbetalning, så att du kan hitta en lösning som fungerar för dig och dina ekonomiska behov.

Låt oss hjälpa dig att ta steget mot din utbildning med en trygg och flexibel betalningslösning genom Fortnox.

FORTNOX

  • Fortnox är det största företaget på marknaden.
  • Du får en ekonomisk frihet med en flexibel betalningslösning
  • Du behöver inte spara till hela summan.
  • Du anpassar betalningarna utifrån din egna ekonomiska situation
  • Möjlighet till delbetalning utifrån dina önskemål.

Läs mer om Fortnox som betalningstjänst HÄR