LÄS MERA OM SÅNT SOM ÄR BRA ATT VETA NÄR DU SKA LÄSA EN DISTANSUTBILDNING PÅ HUMANIFY.

  • Bra att veta - Utbildning
  • Bra att veta - Utbildning
  • Bra att veta - Utbildning

Alla våra diplomerade utbildningar och kurser är webbaserade och du deltar i utbildningen på våran läroplattform och väljer själv studietakten och omfattningen på dina studier. Det är på dina villkor och under hela din studietid så har du tillgång till individuell handledning och lärare som är specialiserade inom sitt specifika ämnesområde.

Kurslitteraturen är inte inkluderad i utbildningen. Däremot utformar vi våra utbildningar på material som finns tillgänglig på olika myndigheter och institutioner som exempelvis Socialstyrelsen, SVT Play eller Sveriges Utbildningsradio (UR). Vi använder i en större utsträckning visuellt interaktivt material, samt information som är konkret och lättförståeligt. Det kan även omfatta e-böcker och ljudböcker som finns lätt tillgängligt på bibliotek och/eller bok tjänster som Storytel och Bookbeat. Visionen är att skapa en lättare tillgänglighet och ett alternativ till den traditionella undervisningen, med intressant studie material som har ett fokus på den praktiska yrkesutövningen och inte på de teoretiska modellerna. Visionen är att skapa det nya sättet för studier med en utbildning för framtiden.

När du väl tagit steget att göra en intresseanmälan till någon av våra diplomerade distansutbildning så kommer vi att bearbeta din ansökan och sedan skicka ut ett bekräftelse mail inom 2 arbetsdagar. Du måste därmed svara på denna bekräftelse för att kunna påbörja dina studier. Du kommer i samband med det få ett personligt konto och kan starta din utbildning. Du har alltid 14 dagars ångerrätt och även möjlighet att byta utbildning om det inte känns rätt. Fakturan kommer hem till dig på posten från våran samarbetspartner.

Företag måste göra en förfrågan via vårat e-post formulär eller kontakta oss på vårat telefonnummer för en offert. Vi behöver tillhörande information som företagets/organisationens namn, organisationsnummer, e-post, adressuppgifter, telefonnummer, kontaktperson. Vi kommer därefter överens om ett studie upplägg som passar era behov och utformar materialet specifikt utifrån den kompetensen som ni eftersöker inom eran verksamhet.

På Humanify så finns ett flertal diplomerade distansutbildningar med ett gemensamt huvudområde – socialt arbete. Om du är intresserad av att förändra din arbetssituation eller vill omskola dig mot ett helt nytt arbetsområde så titta runt bland våra olika utbildningar:

Stödpedagog

Fältassistent

Behandlingspedagog

Socialpedagog

Beteendepedagog

Personlig assistent

Ungdomspedagog

Stressterapeut

Aktivitetshandledare

Integrationspedagog

Humanify har inga specifika antagningskrav. Vi rekommenderar att du har en viss nivå av personlig mognad, självmedvetenhet och disciplin, samt en grundläggande förståelse i det svenska/engelska språket. Det krävs en viss ansträngning för att genomföra utbildningen och vi är med dig hela vägen in i framtiden.

Om du är intresserad av att veta mera om dessa utbildningar så kontakta oss gärna så berättar vi mera om upplägget och innehållet. Du kan även läsa mera om yrkeskategorin socialt arbete på Arbetsförmedlingen (AMS).