För att ge dig de bästa möjligheterna att lyckas med vår diplomerade sociala distansutbildning är det viktigt att du har en stark självkännedom och motivation att lära och utvecklas. Vi prioriterar goda kunskaper i svenska både i tal och skrift, samt god datorvana och tillgång till dator och internet. Det är också viktigt att du kan hantera PDF- och Word-filer eftersom vårt kursmaterial ofta är tillgängligt i dessa format.

Vi har inga formella antagningskrav och välkomnar alla som är intresserade av att lära sig och utvecklas. Hos oss tror vi på att lärande ska vara tillgängligt för alla, oavsett bakgrund eller tidigare erfarenheter. Vår utbildning är utformad för att vara lättillgänglig och flexibel, vilket ger dig möjlighet att studera i din egen takt och anpassa dina studier efter dina individuella behov.

Vi vill uppmuntra dig att ta del av allt material och alla resurser som finns tillgängliga under din studietid hos oss. Vårt mål är att stödja dig och hjälpa dig att uppnå dina mål, så tveka inte att ta kontakt med oss om du behöver hjälp eller råd längs vägen.